Drumlessen/Workshop
drumlessen/ workshop
Ik geef les volgens mijn eigen basismethode;
" DRUMMEN IN BALANS "
Deze methode heb ik ontwikkeld vanuit de behoefte een volwaardige, evenwichtige methode te creëren, die uitgaat van natuurlijke, fysieke en muzikale wetmatigheden.
Ik geef inmiddels zo'n 30 jaar les en kan vol overtuiging zeggen dat de methode werkt !
Naast de oefeningen gebruik ik veel bestaand en eigen audiotief materiaal.  Meespelen met  CD's e.d. is natuurlijk ontzettend leuk en stimulerend.  Dan leer je ook goed luisteren en begrijpen wat er gebeurd,  en wat jouw functie als drummer is.
Alle stijlen en genres ; van klassiek tot jazz, van hardrock tot latin.

De privé lessen zijn bij mij thuis, in Rijswijk.
Per keer af te spreken of in een serie; wat jij wilt !
DRUMLES:  Just for Fun, of gewoon om het eens te proberen, of om je skills op te vijzelen, of als voorbereiding voor het conservatorium.
Bij (ver-) gevorderde drummers gebruik ik natuurlijk ook andere beroemde lesboeken; Kortom  de lessen worden echt op MAAT gemaakt !
kosten: € 18,- per 30 min. , of € 30,- per 60 min.

drumcursus
Ik geef drumcursussen op:
 X - TU Delft, het Cultuur Centrum van de TU Delft , steeds een serie van 7 lessen, bedoeld voor TU studenten en medewerkers.


          
zie links voor details, voorwaarden en andere mogelijkheden aldaar. 
optreden slagwerk leerlingen Trias
optreden met slagwerk leerlingen TRIAS
 drumlessen  privé
- bij mij thuis, of op locatie.  i.p. bedoeld voor iedereen, per serie af te spreken. Deze lessen worden uiteraard volkomen aangepast aan het niveau en wensen van de client.
Gewoon voor de lol of ter voorbereiding op een beroepsopleiding ( Conservatorium of Rock academie), of alles wat daar tussen zit.
Voor gevorderden worden ook div.gerenommeerde methoden, boeken en DVD's gebruikt.
 workshop drummen
Een leuke kennismaking met het drummen en met het drumstel. Leer in één workshop de basis van het drummen. Aan het eind van de workshop speel je al een pop song mee met CD. Geschikt voor jong en oud.
Max. 12 personen , elkaar afwisselend op 6 drumstellen tegelijkertijd. Als je zelf een groepje regelt, regel ik de rest. Goed voor de teambuilding, of gewoon leuk als cadeau. Ook geschikt als onderdeel van een vrijgezellenparty of jubileum.
Op locaties in Rijswijk, Delft.
    Trance-Energy drummen
Het instuderen (en eventueel uitvoeren) van een slagwerkstuk in het  Trance-Energy idioom. ( Slagerij van Kampen, Safri duo)
Er wordt gespeeld op een aantal - losse- trommels van het drumstel.
Een heavy Trance- ritme wordt afgewisseld door eenvoudige maar spetterende breaks.   
Max. 15 personen.
Zeer geschikt voor het middelbaar onderwijs.
Op locatie.
hierboven :  Dance/ Trance-Energy drumworkshop  Middelbare school